PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Nejmodernější fitness & relax centrum v Česku slavnostně otevřelo!

23.09. 2022

Celkově čtvrtou pobočku sítě Clever fit v Česku slavnostně pokřtil náš patron Roman Šebrle spolu s moderátorem Janem Čenským, zpěvačkou Luckou Vondráčkovou, herečkou Alicí Bendovou a modelkami Denisou Dvořákovou a Eliškou Bučkovou. Clever fit Chodov je sice čtvrtým Clever fit klubem v pořadí, ale zároveň je i vlajkovou lodí značky – žádné druhé takto vybavené fitness & wellness centrum totiž v České republice nenajdete!

V Clever fit Chodov na 1500 m² plochy najdete mimo jiné nejmodernější kruhový trénink Biocircuit Cardio, hi-tech posilovací stroje Technogym Bio strength, race zóny Technogym Skillbike, Skillmill a Skillrow, nejmodernější kardio stroje, Ladies zónu, dámskou i pánskou relax zónu se solárii, členskou saunou a hydromasážním lounge nebo kryo box Cryo XC.

Členové klubu mohou také využívat nejmodernější aplikace, včetně Virtuálního trenéra. Unikátního programu, který jim nejen doručí tréninkové plány přímo na míru, ale také je tréninkem krok po kroku provede. Na milovníky skupinových lekcí tu pak čekají populární hodiny Les Mills pod vedením zkušených lektorů.

Na slavnostní otevření navíc přímo navazují Dny otevřených dveří, během nichž si zájemci mohou naše fitness & relax centrum zdarma vyzkoušet. Potrvají do 3. října, což je zároveň poslední den, kdy bude možné koupit členství za zvýhodněné předprodejní ceny!