PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Clever fit Chodov bude v červenci na 14 dnů uzavřen

29.06. 2023

Během letošního léta chystáme v Clever fit Chodov několik stavebních úprav, které vylepší naše služby a komfort pro naše členy. Tyto úpravy bohužel nelze provádět během provozu, a proto bude náš klub od pátku 14. 7. do pondělí 31. 7. uzavřen.

Během tohoto krátkodobého přerušení provozu provedeme úpravy, které významně vylepší nejen vybavení cvičebních zón, ale také rozšíří relaxační část našeho klubu. Těšit se můžete například na technologickou změnu a rozšíření vybavení cvičebních strojů z řady Bio Strength a nejnovější stroje a cvičební prvky značky Technogym, které přidáme také do silové zóny. Stávající studio pro živé lekce postupně přeměníme na funkční zónu, do níž postupně nainstalujeme nejnovější prvky z řady Technogym Universe. Takto vybavená bude funkční zóna nejpozději do konce roku 2023.

Co se týče relaxační části klubu, v rámci úprav vznikne prostor pro druhé hydromasážní lounge a k dispozici bude také už v pořadí čtvrté horizontální solárium. Dojde také k rozšíření pánské šatny, úpravě a posílení vzduchotechniky i klimatizace a generálnímu úklidu a údržbě celého klubu.

Po celou dobu uzavření Clever fit Chodov můžete samozřejmě neomezeně využívat naše další pražské kluby – Clever fit Kotva a Clever fit Černý Most. S sebou si pouze vezměte svůj členský náramek nebo členské hodinky.

Našim členům samozřejmě budeme toto krátkodobé přerušení provozu kompenzovat! Za dva týdny, během nichž bude klub uzavřen, dostanou plnou náhradu dvou týdnů členství. Jako omluvu jim pak přidáme další dva týdny členství. Každému členovi nebo člence tedy k jeho členství zdarma přičteme celkem 4 týdny.

Klub Clever fit Chodov bude pro všechny návštěvníky znovu otevřen 1. 8. 2023.